Algemene voorwaarden

  

Algemene voorwaarden Dreamteam by Petronella

ALGEMEEN 

Dreamteam by Petronellastyling is een eenmanszaak gevestigd in Lelystad en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 71134557. BTW-id NL002170828B70

De leverings- en betalingscondities van Dreamteam zijn van toepassing op alle bestellingen en overeenkomsten. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Dreamteam by Petronella

PRODUCTEN EN AANSPRAKELIJKHEID

• Dreamteam by Petronella is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door ons geleverde artikelen of tijdens kinderfeestjes en workshops bij u thuis of op locatie. Schade veroorzaakt door een kind tijdens het kinderfeestje bij u thuis is te verhalen via de aansprakelijkheidsverzekering van de persoon die de schade heeft gemaakt. 

• Dreamteam by Petronella verbindt zich jegens de klant zaken te leveren die van deugdelijke materialen zijn vervaardigd en die nagenoeg gelijk zijn aan de afbeelding op de internetsite. De klant dient echter rekening te houden met geringe maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten omdat het handwerk betreft. Dergelijke afwijkingen geven de klant niet het recht de ontvangst of de betaling van het geleverde te weigeren, aanpassingen van zijn verplichtingen of enigerlei vergoeding van Dreamteam te verlangen. U ontvangt vooraf een foto van het product en weet dus wat u toegestuurd krijgt.

PRIJZEN 

Alle prijzen zijn vermeld in euro`s. De prijzen zijn inclusief 0% BTW. De prijzen zijn exclusief verzendkosten mits anders aangegeven. Voor workshops buiten Lelystad vraag ik een kilometervergoeding van 22 cent per kilometer voor de heen en terugreis.

LEVERING 

• Bij verzending door Dreamteam by Petronella

Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. 

Dreamteam streeft ernaar om na ontvangst van uw betaling uw bestelling binnen 3 werkdagen te verzenden.

• Bij afhalen door de klant

Dreamteam biedt ook de mogelijkheid uw bestelling, na afspraak, bij mij op te halen. U kunt dit aangeven bij uw bestelling. Zodra de bestelling klaar staat neem ik contact met u op.

RETOURNEREN 

Retourneren is niet mogelijk. U krijgt bij een Custom made item vooraf foto's te zien van hetgeen geleverd wordt. Dit is speciaal voor u gemaakt en dus niet te retourneren of ruilen.

WIJZIGEN EN/OF ANNULEREN. 

Indien u een order wenst te wijzigen of te annuleren zal Dreamteam bij Petronella u € 5,00 administratiekosten in rekening brengen. 

Voor het maken van een Custom made dromenvanger vraagt Dreamteam u vooraf 5 euro te betalen. Deze wordt weer in mindering gebracht op de totale factuur.

VERZENDKOSTEN 

• De artikelen worden verzonden via PostNL. De verzendkosten zijn gebaseerd op de tarieven van PostNL. en bedragen Euro 4,- voor een brievenbuspakket en Euro 6,95 voor een groot pakket en gebeurd met een track en tracé code . Levering naar België bedraagt Euro 13,50.

Dreamteam by Petronella is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door TNT-post. Ik verstrek u na verzending de track en tracé code zodat u het pakket kunt volgen.
Zendingen kunnen verzekerd of aangetekend verzonden worden op verzoek van de klant. De extra kosten hiervoor zijn voor rekening van de klant. 

Dreamteam is niet aansprakelijk voor extra verzendkosten die voortvloeien uit een foutief ingevoerd verzendadres. 

• U kunt er ook voor kiezen de producten af te halen in Lelystad. Dit kan vaak zowel s'avonds als overdag,

BETALING 
Voor de Kinderfeestjes kunt u onder optie een datum vastzetten. Wilt u de datum annuleren dan kan dit tot 5 dagen voor het feestje/workshop. Daarna is de datum voor u vastgezet en dient u bij annuleren voor 2 kinderen te betalen of we plannen een nieuwe datum in. 
U ontvangt een paar dagen voor het feestje een betaalverzoek in uw email of Messenger. Deze dient uiterlijk 1 dag voor de datum van het feestje betaald te worden.

• Bij verzending van het gekochte artikel.

U dient het geld van de bestelling vooraf aan Dreamteam over te maken. Dit kan via een overschrijving per bank of via een betaalverzoek. U ontvangt zo spoedig mogelijk een email of berichtje met daarin een foto van het gemaakte item en het totaalbedrag inclusief de verzendkosten. De betaling dient binnen 10 werkdagen overgemaakt te worden op rekeningnummer NL02 KNAB 0257230580 ten name van Dreamteam by Petronella te Lelystad. Na ontvangst van de betaling ontvangt u hiervan een bevestiging per email. Heeft Dreamteam by Petronella na 10 werkdagen nog geen betaling van u ontvangen dan beschouwen wij de bestelling als geannuleerd en zullen wij u een factuur sturen met 5 euro annuleringskosten. Dit geldt voor de Custom made items die speciaal voor u worden gemaakt

• Bij afhalen door de klant 

U dient contant te betalen bij afhalen. per 1 April is pinnen ook mogelijk met een toeslag van euro 1,-  Ophalen op Adres Rijnland 423, 8245 EH Lelystad

PERSOONSGEGEVENS 

Persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt door Dreamteam by Petronella. Gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij doen verder niks met uw persoonsgegevens. Wij gebruiken deze enkel voor het versturen van de gemaakte producten en om tijdens de bestelling u hiervan op de hoogte te houden.

ZET- EN DRUKFOUTEN 

Dreamteam by Petronella is niet verantwoordelijk voor eventuele zet- en/of drukfouten in de website. 

WIJZIGINGSRECHT 

Dreamteam by Petronella behoudt zich het recht om de algemene voorwaarden, de inhoud en de prijzen op haar website tussentijds te wijzigen. 

COPYRIGHT 

Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Dreamteam by Petronella - Petronellastyling

                                       Dreamteam by Petronella Januari 2020