Het gezicht achter Dreamteam by Petronella


Mijn naam is Petra Noordhof-van Galen. Geboren in Amsterdam maar nu al enkele jaren bewoonster van de Polder. Lelystad werd onze nieuwe thuishaven. En met ons bedoel ik mijn man, ouders, broertje en inmiddels neefje en nichtjes.

Vanaf jongs af aan ben ik altijd al bezig met styling, etaleren en creëren. Door de gang van het leven en de bijbehorende drukte was ik dit alles een beetje kwijtgeraakt.


Maar in 2017 was mijn creativiteit ineens weer helemaal terug van weggeweest. Samen met mijn vriendin gingen we voor de grap Dromenvangers maken, gewoon omdat het zo leuk was. Al snel wilde mensen ze kopen, en was zelfs het eerste kinderfeestje al gegeven. Wat is dit leuk!!! Dit wilde ik vaker doen.


De eerste Kinderfeestjes en workshops werden geboekt, en er kwamen steeds meer aanvragen voor Custom made Dromenvangers. Dreamteam by Petronella was geboren.


Ik ben megatrots en blij dat ik dit kan en mag doen, want wat is er nou leuker dan lekker creatief bezig te zijn en dromen waar te maken. 

Dreamteam by Petronella (mijn oma noemde me zo) zal steeds nieuwe workshops blijven aanbieden. Er is ondertussen al zoveel meer mogelijk dan de Dromenvangers waar het allemaal mee begon. #trots


Bedankt voor je bezoekje op mijn site, en wie weet zien we elkaar snel.


Lieve groetjes Petra      

Dreamteam by Petronella